Връщане и рекламация

Уважаеми Клиенти,
ние от www.artomarto.com, сме наясно, че понякога продуктите, които ви продаваме имат фабрични дефекти, не отговарят напълно на описанието им поместено в сайта, както и на вашите очаквания. Съществува и вероятността, когато получите продукт, да не го харесате. 

Изброените причини, както и Закона за Електронна Търговия, ни задължават да приемем обратно вашата поръчка и да възстановим заплатената от вас сума.

Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното:

Иноватория ООД, в качеството си на собственик на сайта www.artomarto.com,
възстановява суми по върнати поръчки само по банков път.
За тази цел вие трябва да ни изпратите IBAN (банкова сметка), по който да се възстанови сумата от поръчка.
Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 10 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи удостоверяващи покупката документи.

Възстановява се само стойността на продуктите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато артикулите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие (цвят, вид) със снимките на дрехата, показани в сайта.

За фабричен дефект не се приемат стърчащи конци, леко разминаване в цвета на дрехата, както и криви шевове.

Настоящите условия за връщане на продукти са част от Общите Условия за ползване на сайта www.artomarto.com. Те могат да бъдат променяни в съответствие с промени в българското законодателство.
Правилата за връщане на закупени продукти се спазват стриктно, моля имайте предвид тези условия, когато пазарувате в нашия сайт.

Процедура на връщане:

В опаковката, на получената поръчка, ще откриете Формуляр за връщане и замяна, който трябва да попълните, по начина който е указан в него. Изпратете ни пратката по куриер или поща. След получаването и прегледа й, ще ви възстановим сумата в посочения по-горе срок или ще ви върнем продукт, с който искате да замените върнатия.

Спазваме стриктно описаната процедура, както и посочените срокове за приемане на върнати поръчки и възстановяване на суми. За да се възползвате от правата си на потребител, имайте предвид законовите изисквания и срокове.

Желаем ви приятно пазаруване!