Кутия Отслабване
  • Кутия Отслабване

Кутия Отслабване

Цена: 48.00лв
Код на продукта: boxS
Количество в продажба: 1

Кутия Отслабване е комплект от натурални продукти, които можете да използвате в продължение на един месец. 

Съдържа продукти, които спомагат редуцирането на телесното тегло -  от натурален произход (не са лекарствени средства)

 

1. Царевична коса 50гр /Stigmata Maydis/ - използва се при проблеми с бъбреците, има пречистващо действие. КОнсумира се като отвара и има силно диуретично действие. 

Начин на приготвяне на запарка: 1 чаена лъжичка от дрогата се запарва с 300 мл вряща вода и се оставя да престои 20 мин (доза за 1 ден).

2. Кафяво морско водорасло - 25 гр- използва се като запарка, при затлъстяване, хормонални проблеми, забавена обмяна на веществата, храносмилателни проблеми.

Приготвя се, като 1 чаена лъжица от билката се запарва за 30 минути в 300ml вряла вода. Прецежда се и се пие по 3 пъти на ден по 100ml преди хранене.

3. Ябълков пектин 100гр - пектинът се извлича от пресни плодове, попадайки в храносмилателния тракт има действие на абсорбиращ вредните и отровни вещества. Препоръчва се при гастрити, язви и храносмилателни проблеми. Надоремно тегло и затлъстяване, в следствие на задръстване на организма и токсикация. Води до нормализиране на кръвното налягане, не се препоръчва за диабетици. 

Профилактично – 5г. (1 чаена лъжица) пектин се разбива в 20г. вода и 1 чаена лъжица мед. Взима се половин час преди хранене. 
Лечебно – 3 пъти по 5г. пектин преди хранене. 

4. Зърна зелено кафе - 100gr - консумацията на зърна от кафе води до редуциране на теглото, могат да се консумират ежедневно по 3 зърна.

Кутията е с размер 15х13х5 см от естествено дърво. 

Напишете отзив
Note: HTML is not translated!
Лош Добър