Картички за рожден ден

Картички за рожден ден
Сравнение на продукт (0)
Подреждане по:
Покажи:
Картичка за рожден ден за жена #34895
Поздравителна картичка за рожден ден за жена. Авторско послание със семпъл дизайн.  Разм..
5.90лв

Рождените дни са голяма работа – онези специални дни в годината, в които празнуваме с най-любимите си хора, че са били до нас в щастливи и тежки моменти през последните 365 дни. Преди рожденикът да духне свещичките на вкусната торта, без значение колко много биха били те, покажете вашата любов и уважение към него, поднесете му от селектираните от нас оригинална картичка за рожден ден. А добавянето на лично съобщение за повода в картичката за рожден ден, е страхотен начин да го накарате да се почувства невероятно в специалния си ден.

Забавно е как никога не осъзнаваме колко може да струва едно малко допълнително усилие, докато не чуем радостните възгласи на човека, получил поздравителна картичка. Затова не се страхувайте, че в момента в главата ви не изникват идеи за подходящата картичка или пък поздрав. Думите не трябва да бъдат много, а да бъдат искрени.

Рожденият ден е ден, който трябва да бъде пълен с радости – все пак се случва веднъж в годината. Така че ние насърчаваме смеха. Рожденият ден ви дава идеалната възможност да сипете похвали за щастливеца и да се погрижите да изгрее усмивка на лицето му. Затова ви предлагаме да изберете от нашите предложения за забавни картички за рожден ден. При избора и по-късно, докато създавате вашия още по-разсмиващ поздрав, имайте предвид чувството за хумор на получателя. Не искате да обидите някого, нали?

Не се примирявайте с нищо по-малко от перфектната картичка! Нашите картички са нашарени с цветове, което ги прави забележими и закачливи. Разбира се, в селекцията ни са налични и елегантни картички, подходящи за по-изискан вкус. Картички със сладкиши, с балони, със свещички… Разнообразието е на първо място.